"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Kom-ihåg-tavla

Kategori: "Altrat"

Jag upptäckte när jag satt och tittade igenom filerna i datorn att jag inte lagt ut det här projektet tidigare. Och eftersom det mesta jag gjort sista tiden (förutom att jobba, fira pappas 80-årsdag och hosta + ta hand om en hostande familj)  är sånt som inte kan visas än så får ni se den nu ;)

Vi hade en lång planeringsperiod inför Scrapeventet i Helsingborg i april (som jag sedan inte kunde vara med på av jobbskäl), och under den spånade vi bl a projekt-idéer och testade, testade, testade. En av idéerna var att göra en kom-ihåg-tavla av en canvas och det här var mitt projekt-test.

Här är tavlan "ren"  (det blåa bandet är i verkligheten en mörkare nyans turkos och de gem som ser röda ut är i verkligheten oranga - jag och kameran var inte riktigt vänner här)Jag maskerade delar av den vita canvasen med remsor och QK-blommor och blad innan jag målade med MMs metallic-turkosa färg. Som hållare till Postit-blocket fick en biblioteksficka av QK-Revolutions dies göra tjänst. BVanden är fastsatta i ramen med hjälp av en häftpistol.
Stämpeln kommer från BeesWax Rubberstamps.

Med några minneslappar fastsatta (för att visa tänket) ser den ut så här:

En award

Kategori: Diverse

... har jag fått av Chruss, Veronika och Caroline.
Tusen tack sötisar - jag blev verkligen jätteglad!

I äran ingår även uppdraget att skicka awarden vifdare till minst 7 personer, och det är inte det lättaste. Giveyvis vill jag skicka den tillbaka till Chruss, Veronika och Caroline, fast det kanske är fusk? Så jag skickar den dessutom till just dig som tittar in här och läser - oavsett om du lämnar kommentarer eller inte! För alla bloggar är unika och skrivs av människor som vill dela med sig av något till andra och det älskar jag er för!

Ett genomskinligt "kort"

Kategori: "Altrat"

... gjorde jag till Helena som tack för alla år tillsammans på ScrapRoom (Helena har sålt ScrapRoom och ny ledning tog över i måndags).

"Kortet" går huvudsakligen i blått eftersom det är hennes favoritfärg. Det är framsidan ni får se eftersom insidan var personlig.


Stämplar från Stampsmith och Fancy Pants