"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

"Totally pixylated"

Kategori: StämplingÄven om det går ett tag mellan uppdateringarna här i bloggen så ligger inte stämplingen i träda. Nähä då! Men det mesta som jag gjort de senaste veckorna kan jag inte visa upp eftersom det är för publicering, eventuell publicering eller kursverksamheten på ScrapRoom.

Så småningom dyker säkert ett och annat av dom alstrena upp här i bloggen (och i en och annan papperspublikation), men tills vidare visar jag i stället upp inspirationskortet som jag gjort till veckans kortskissutmaning på ScrapRooms forum. Eftersom Kung Bore regerar i hela landet valde temat nästan sig själv: en vinterhälsning! 

93354-51

Papper och snöstjärnebrad kommer från Karen Foster. Stämplarna är från Hero Arts (bakgrundsstämpeln), Enchanted Ink (älvan) och Snygga Stämplar (texten).  

Jag är inne i en "älv-period" just nu - eller "totally pixylated" för att använda en gammal filmreplik (minns inte filmen men den måste vara från 40- eller 50-talet)! Och visst är det roligt att använda stämplar även till teman som kanske inte direkt anknyter till motivet?  Älvor brukar man ju t ex annars mest se tillsammans med blommor och blad. 
Eftersom fler älvor är på väg över Atlanten ("jag råkade" för att citera en av sönerna) lär de dyka upp igen i olika sammanhang här i bloggen framöver. För som jag sa - jag är "totally pixylated"!