"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Kom-ihåg-tavla

Kategori: "Altrat"

Jag upptäckte när jag satt och tittade igenom filerna i datorn att jag inte lagt ut det här projektet tidigare. Och eftersom det mesta jag gjort sista tiden (förutom att jobba, fira pappas 80-årsdag och hosta + ta hand om en hostande familj)  är sånt som inte kan visas än så får ni se den nu ;)

Vi hade en lång planeringsperiod inför Scrapeventet i Helsingborg i april (som jag sedan inte kunde vara med på av jobbskäl), och under den spånade vi bl a projekt-idéer och testade, testade, testade. En av idéerna var att göra en kom-ihåg-tavla av en canvas och det här var mitt projekt-test.

Här är tavlan "ren"  (det blåa bandet är i verkligheten en mörkare nyans turkos och de gem som ser röda ut är i verkligheten oranga - jag och kameran var inte riktigt vänner här)Jag maskerade delar av den vita canvasen med remsor och QK-blommor och blad innan jag målade med MMs metallic-turkosa färg. Som hållare till Postit-blocket fick en biblioteksficka av QK-Revolutions dies göra tjänst. BVanden är fastsatta i ramen med hjälp av en häftpistol.
Stämpeln kommer från BeesWax Rubberstamps.

Med några minneslappar fastsatta (för att visa tänket) ser den ut så här: