"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Morkarlaträffen

Kategori: Stämpling

... gick av stapeln i går i just Morkarla i norra Uppland. Och trots förkylning och feber lyckades jag i alla fall vara med i ca 8 timmar - för att missa en träff som nästan är på "hemmaplan"  för några skruttiga virusars skull fanns inte på dagordningen. Kul var det så länge jag orkade, och jättemysigt att träffa stämpelbästisen Chruss, Lisa (InkyWings) och andra som jag annars mest umgås med "på nätet".

Nu är jag som regel inte särskilt produktiv i såna sammanhang - jag åker mest för att få möjlighet att umgås med andra stämpeltokar (och scraptokar också för den delen) och inspireras av alla fina saker de andra gör.  Men två kort blev det i alla fall, av vilket det ena fick färdigställas hemma eftersom jag inte hade vare sig textstämplar, QK-alfabet eller rubons med mig.

Det första gjorde jag av utstansade minibokssidor som jag tagit med mig:

93354-194

Stämplar från Fancy Pants och Crafty Individuals.

Det andra var efter kortskissen som delades ut, men eftersom jag inte kunde göra klart det på träffen så kunde jag inte delta  i tävlingen:

93354-193

Stämpel från Alpha Stamps. Rubons från MM.

Därutöver
* lekte jag lite med distressdynor (men det jag lekte ihop hamnade i papperskorgen här hemma sedan),
* vässade alla mina nyinköpta (hmmm... nåja - jag köpte dom i somras men ...) Prisma-pennor
* testade den tekniken att måla med lösningsmedel och stompar lite
* tittade på demos
* pratade
* pratade

... och hade allmänt trevligt!

Så ett stort tack till Jessica (tussan) och Ann-Louice som organiserade träffen! Jag hoppas att ni orkar göra om detta snart igen!