"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Glassigt värre (och en utlottning)

Kategori: Diverse

"Glassig" tycker jag känslan i Basic Greys nya kollektion "Two Scopes" är! I det senaste DT-paketet fick jag bland annat papper i råsa och gult och trots de "ovana" färgerna för mig gick de åt som glass i solsken ... Bland annat gjorde jag ett Valentin-kort med några stämplar från Penny Black:

93354-184

Och "just for you" som tittar in här hos mig - en liten utlottning och samtidigt en utmaning!

Jag antog själv nyligen en utlottning/utmaning på Maries blogg och snart kommer en liten hemlig present att dyka upp i min brevlåda! Utmaningen innebär att jag skall föra hennes bloggsida vidare  - vilket jag härmed med glädje gör! Kika in där - det finns mycket att se där i form av vackra foton och mysiga fina pysslade saker (kolla t ex in hennes tändsticksaskar - finns bland inläggen från december 2007).

Nu går utlottningen/utmaningen vidare! Bland de som kommenterar detta inlägg drar jag tre vinnare som  får en liten handgjord present av mig och som dessutom skall göra likadant i sin egen blogg, alltså ge bort en liten present till den som för bloggen vidare.
Så vill du ha chansen att få en liten Valentin-present? Lämna då en kommentar här senast fredagen den 1 februari kl 23.59!