"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Hemma igen

Kategori: Diverse

... efter en knapp vecka i Dalsland.

Sonen och jag har trampat dressin, åkt kanalbåt och rälsbuss, åkt runt lite allmänt och slappat och njutit en del. Jag har inte stämplat något alls, inte ens färglagt motiv eller bläddrat i stämpeltidningar (jo det fanns ett par i packningen) så nu är absitinensen svår vill jag lova!  Däremot har jag tränat lite med kameran och kan bjuda på en bild av vackra blommor (en Cikoria-släkting tror jag?) vid slänten ner mot Dalslands Kanal i Bengtsfors:



Och tänk vad olika referensramar det kan finnas bara i olika delar av Sverige! En varm och svettig eftermiddag landade vi på ett café i Bengtsfors. Sonen fick en Banana Split och jag beställde en iskaffe i tron att det var samma sak som den is-latte jag har druckit på Waynes Coffee i Gävle  varma jobbdagar. Så gissa om jag blev förvånad när tjejen bakom disken öste ner en rejält stor kula vaniljglass i ett latteglas, fyllde på med kaffe och toppade med vispad grädde och råsocker?!  Men smaskens var det och jag blev både mätt och sval!


Iskaffe (!) och Banana Split!

Nu hägrar stämpelbordet! På "att-göra-listan" har jag ett par kortbeställningar, lite DT-kort för Skapa Hobby och ett tack-kort till en arbetskamrat i Mellerud som bjöd på kaffe under vår Dalslandstripp.