"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Tema vinter

Kategori: Stämpling

... är det i Skapa Hobbys senaste månadspaket.

I kortpaketet, som jag haft knappt en månad hemma hos mig, är det bland annat härliga, glittriga mönstrade papper och de inspirerade mig till dessa kort:

Först ett kort som jag inspirerades att göra från ett av de senaste numrena av Craft Stamper:


Det ljusblå papperet med snöstjärnor är "blingigt" fast det inte syns i scanningen. Den lilla igelkottsängeln (Penny Black, ingår inte i paketet) står i en liten "absid" av en tändsticksask,  klädd med mönstrat papper och dekorerad av embossade, självhäftande snöstjärnor. Uddarna på stjärnan har dessutom fått blingstenar. Vacka, machade band fanns det också i paketet ;)

Absiden i närbild:Igelkottsängeln är färglagd med pigmentpennor, stompar och förtunningsmedel och har fått glitterlim på vingarna.

Det andra kortet är ett mer traditionellt kort:Snöstjärnorna är embossade och självhäftande och har fått blingstenar i mitten, som sedan matchas av en rad i kortets nederkant.
Den lilla söta musen är färglagd med pigmentpennor, stompar och förtunningsmedel. Stämplarna (Penny Black och Snygga Stämplar) är privata och ingår inte i månadspaketet.

Har du köpt månadspaketet och gjort något av innehållet? Om du lagt upp det i din blogg så lämna gärna en kommentar här - då kommer jag och kikar!