"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

DT-kort för Skapa Hobby

Kategori: Stämpling

Nu kan jag äntligen visa upp något av det som jag har pysslat med den senaste tiden. En del får vänta ytterligare - det är presenter och en "överraskning" och eftersom det finns en liten risk att mottagarna kikar in här så vill jag inte avslöja dom innan de är överlämnade.

Korten av månadens kort-kit för Skapa Hobby har jag emellertid fått Marias tillstånd att lägga ut nu. De kommer i Skapa Hobbys egen blogg när som helst, och eftersom kitets tema är kärlek och hjärtan så passar det ju utmärkt att visa upp dom nu, bara några dagar innan Alla Hjärtans Dag.

Båda korten är lite annorlunda - inte de traditionella dubbla korten. Och allt material utom stämplarna kommer från kortkitet!
Det första är i grunden ett kvadratiskt kort men framsidan är tillbakavikt och det stämplade motivet monterat så att det sticker ut över kortets insida. Jag tror att jag såg detta i stämpelbästisens Chruss blogg först? Inspiration till kortet fick jag för övrigt av en av Leonard Cohens låtar:Husmus-stämpeln ingår inte i kitet.Det andra kortet är avlångt, och består av ett fodral med ett kikhål och ett avlångt kort som dras ut ur fodralet (det kan ju också bli ett bokmärke). På baksidan av det långa kortet finns plats för att skriva ett eget meddelande om man vill.:

 

Stämplar från Inger Andersén och Penny Black. De ingår inte i kitet.