"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

ATC-swappen

Kategori: Stämpling

Vi har haft en ATC-swapp med Tim Holtz-tema på Stämpelsnacket. För ett tag sedan visade jag en "sneakpeek" på mitt bidrag här i bloggen eftersom vi kommit överens om att inte blogga eller visa upp våra bidrag innan alla hade fått tillbaka swappen. Nu verkar det som att alla fick sina kuvert i fredags och då kan jag visa upp hela ATC:t:Först stämplade jag fågeln (Stampers Anonymous, Tim Holtz line) med Archival Jet Black och "maskade" den.

Bakgrunden har jag gjort genom att färga in beige kartong med distressdynor (Wild Honey, Barn Door och Vintage paper). Sedan stämplade jag "swirlar" (Stampers Anonymous, Tim Holtz line) med vit akrylfärg, och när det torkat stämplade jag krackeleringsstämpeln (Stampendous +Barn Door) ) och blomman (Stampers Anonymous, Tim Holtz line + Archival Jet Black).

När allt torkat tog jag bort "masken", torkade av överflödsfärg från det akrylstämplade och lackade fågeln med genomskinlig crackle paint (Rock Candy). Pappersblomman och blomman jag stämplade fick distress stickles. Dessutom gjorde jag en liten fågelholk av grunge board som jag färgade in med distress ink och gav ett litet "tak" av en bit av en boksida.

Kanterna inkades med distressdyna och allt monterades på svart kartong för att det skulle bli lite stadigare. På baksidan har jag dessutom använt en stämpel från StampAttack för swappuppgifterna.