"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Going digital?!

Kategori: Stämpling

Nyligen läste jag i en stämpeltidning om s k digitala stämplar, d v s bildfiler som man köper på nätet och skriver ut i den storlek man själv bestämmer. Filerna sparar du på din egen dator och du kan använda dom hur många gånger som helst - precis som "riktiga" stämplar.

Eftersom det är själva hantverket med stämplingen jag gillar mest, så bläddrade jag raskt vidare till nästa uppslag i tidningen och tänkte inte så mycket mer på detta. Men härom kvällen när jag satt med några kort och inte hade "de perfekta textstämplarna" började jag fundera på de digitala stämplarna jag läst om och tyckte att lika gärna som jag kunde lägga ner tid och kraft på att skapa egna texter och skriva ut så kunde jag ju testa några digitala textstämplar.

Hos Squigglefly hittade jag flera stycken jag tyckte om och två av dom kom till användning direkt (och de andra har jag redan idéer till).Flickan är en del av en stämpel från Alphastamps.Fåglarna kommer från Katzelkraft.

Som ni ser har jag lekt lite med ett nyinköpt nestabilities-set, och ytterligare ett kort hann jag färdigställa, denna gång utan mer text än några thickers:Den här fågeln kommer från Crafty Individuals.

Jag har dessutom gjort några kortbaser (d v s kort som "bara" behöver något stämplat och lite dekorationer innan de är klara)  så förhoppningsvis ska det inte dröja allt för länge tills nästa uppdatering här.