"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Kurs med Nat Kalbach

Kategori: "Altrat"

I helgen som var gick eventet "Scrapbooking med hjärta" av stapeln i Järfälla. Under helgen erbjöds ett antal kurser och en av dem var en mixed media-kurs med underbara Nat Kalbach.

Nat beskriver vad vi ska göra på kursen

Jag stötte på Nat i början av året när hon arrangerade en kreativ "kick off" på det nya året med massor av härliga, inspirerande videobloggar gjorda av ett stort antal duktiga scrap- och mixed media-konstnärer. När jag fick veta att hon skulle komma till Sverige var jag bara tvungen att anmäla mig till en av hennes två kurser, och valde (förståss) minialbum-kursen. Dessutom lyckades jag övertala stämpelbästisen Chruss att också anmäla sig, så inte nog med att det var underbara, kreativa timmar med nya tekniker och produkter - jag fick dessutom dela detta med Chruss!

Chruss laddar upp!

Under kursen fick vi lära oss mycket om produkter från Tattered Angels och olika tekniker med dem, så nu är önskelistan lååång! Och dessutom har jag förstått det roliga med att använda masker - det har jag aldrig gjort förut.


Några av de produkter vi använde samt kurs-kiten (i bakgrunden)En av de bakgrunder jag gjorde

Minialbumet kommer så småningom, när jag är helt klar med det. Förutom att välja och skriva ut foton ska dessutom framsidan dekoreras färdigt.