"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Journal 52 vecka 6 och 7

Kategori: Stämpling

Kreativiteten går i vågor men nu har jag försökt att komma ikapp med Journal 52.
 
Vecka 6 var temat "The lost art of love letters". Temat kändes lite främmande för mig, men när jag tittade bland stämplarna hittade jag en som jag inte använt på ett bra tag och som jag tyckte passade. Jag stämplade den på en tag där jag lekt lite med akrylfärger och en blad-stencil. Sedan stämplade jag en del av den på beige cardstock och klippte ut handen som jag monterade över samma del på tagen. Några blommor, lite självhäftande dekorremsor och lite vit färg på några ställen - sedan var jag nöjd:
 
 
 
Temat för vecka 7 var "When I grow up". Men hela tiden surrade ett citat i huvudet på mig (ett citat som jag tycker handlar om livet), och till slut gav jag upp och lät rösten i huvudet bestämma.
 
Även här använde jag en tag där jag lekt med akrylfärger och stenciler, men också med bubbelplast och wellpapp för lite kul mönster. På detta stämplade jag lite blommor och fjärilar innan jag fäste ett foto på en ivrigt cyklande liten pojke som fick fjärilsvingar, och citatet bokstaverat och utklippt. Lite vita konturer här och där fick avsluta det hela.
 
 
PS. Pojken på fotot är min pappa och är taget i början på 1930-talet.