14 marsTrots att det var tidigt på morgonen satt den här duvan och lockade vid busstationen i Rimbo

13 marsDet byggs nästan överallt i Stockholm. Det här är ombyggnaden av Lidingövägen, sedd från T-banan mellan Gärdet och Ropsten.

12 marsEtt av hustaken på Bosöns student-campus. Istapparna glittrade i solen.

11 marsTrots solsken i ett par dagar fanns det is kvar på bergknallarna på Bosön.

10 marsBosöns flaggor vajade i den hårda vinden. Trots solskenet var den riktigt kallt just på grund av blåsten.

9 marsUte på Lidingö blommar sälgen.

8 marsAvtackning på jobbet. Det bjöds på cider till smörgåstårtan.

Mera grisarJag smög förbi stället där jag såg vildsvin härom kvällen igen, och den här gången var det två stycken där. Den ena hörde mig tydligen så precis när jag tryckte av satte hon sig i rörelse. Inte ett särskilt bra foto, men det är ändå roligt att kunna komma så nära.

7 marsPå morgonpromenaden från Östra Station till Norra Bantorger passerar jag Engelbrektskyrkan. Den är så otroligt vacker och majestätisk.

6 marsJobbade hemifrån och tog en promenad mitt på dagen. Vid åkanten var det fullt av gräsänder.

5 marsMåndag kväll i skymningen. Mellan träden nära vägen står ett vildsvin och äter. Det brydde sig inte om att jag stannade bilen och vevade ner rutan så jag hann knäppa en bild innan det skuttade iväg. Dessvärre hade jag bara kompaktkameran i närheten, men om man tittar noga så ...

4 marsDagens djupa frost såg nästan ut som taggtråd på de här torkade blommorna.

3 marsFör första gången i mitt liv gjorde jag kåldolmar. Det var mycket pyssel, men resultatet blev klart godkänt.

2 marsEn del av ett stilleben i fönstret till en antikaffär på Rådmansgatan.

1 marsTekniska Högskolan, i väntan på att min buss ska komma in till hållplatsen.

29 februariKorsningen Sveavägen/Olof Palmes Gata (tidigare Tunnelgatan), platsen där Olof Palme sköts den 28 februari 1986. Eftersom han dödförklarades på sjukhuset efter midnatt och det var skottår då också är hans dödsdag 29 februari. Dagen till ära hade människor lagt blommor och teckningar på platsen.

28 februariJag jobbade hemifrån, och tog en promenad vid lunchtid. Vid ån var det full fart på gräsänderna och några fastnade på bild.

27 februariDet kom lite snö under natten, men temperaturen steg och det satte igång att smälta. Från carportens tak var det rena vattenfallet.

26 februariDagens middag: Chili con carne. Jag lagade den rätten mycket på 70- 0ch 80-talet men sedan dess har det varit långt mellan varven. I dag önskade sig sonen en Chili till middag så jag plockade fram receptet ur minnet.

RSS 2.0