Fotosöndag: Tema magnet

Veckans tema på Fotosöndag var "magnet". Jag hade en del foton från veckan men valde på söndagskvällen att försöka fånga magneter och rörelser genom att leka med kameran och sonens Newtonvagga. Både rörelserna och ljuset (novemberkväll, say no more) var riktiga utmaningar men till slut fick jag en bild som jag var hyfsat nöjd med, och den vann definitivt på att konverteras till svart/vitt.
 
 
 

Några augustifavoriter

Några av mina egna favoritfoton från augusti:
 
 
Ankaret finns på Djurönäset ute på Värmdölandet. Bilden är samtidigt mitt ankare för känslan att vakna första dagen som certifierad kommunikolog.
 
 
Åkrarna brådmognade denna torra och varma sommar.
 
 
Jag tog en tur med Eckerölinjen, och tillbringade nästan hela resan tur och retur på däck.
 

Fotosöndag: tema blek

förra veckans tema på Fotosöndag var "blek". En riktigt svår utmaning tyckte jag. till slut valde jag ett foto på en blek novembersol som försöker skingra dimmorna över taken:
 
 
Vill du se hur andra fotografer (proffs och amatörer) tolkat och fotat "blek" kan du kika in här.
 
 

Fotosöndag: tema intryck

Veckans tema i Fotosöndag var "intryck". Jag hade en del idéer under veckans gång men det slutade med att jag valde en bild som jag tycker ger intryck av höst:
 
 

Fotosöndag: tema hälsa och storm

Jag glömde att blogga förra veckans fotosöndagsbidrag, så nu kommer både det och denna veckans bidrag i ett och samma inlägg.
 
Förra veckan var temat "hälsa". Min tolkning utgick ifrån taletsättet "ett äpple om dagen håller ordning på magen" och jag fotograferade ett höstäpple mot svart bakgrund:
 
 
Denna veckan var temat "storm". Vi slapp ju undan stormen i början av veckan, men lite ruskväder med regn och blåst har vi haft och jag passade på att fotografera ut mot min balkong när det regnade "horisontellt" en dag:
 
 
 

RSS 2.0