129/365 Tema: NyfikenYtterligare en bild från foto-sejouren i fårhagen. Jag vet inte vem som var mest nyfiken - jag eller tackan?!

128/365 Tema: DjurungeI kväll stannade jag till vid en fårhage och knäppte lite bilder. När jag stod där kom den här djurungen och hans mamma gående mot mig.


127/365 Tema: Knasig
 

En knasig men kul skylt på en djurtransportbils motorhuv.


126/365 Tema: VilaFinns det något som bättre kan symbolisera ordet vila än en hängmatta mellan två äppelträd?

125/365 Tema: MolnSvensk sommarhimmel! Plötsligt tornar mörka moln upp sig på himlen (och en liten stund senare stod regnet som spön i backen).124/365 Tema: Svensk sommarKan den bli mer "svensk sommar" än så här? Vattenglitter, segelbåt, klippor och stugor vid vattnet. Bilden är tagen i går på midsommarafton på Djurönäset i Stockholms skärgård där jag firade midsommar genom att avsluta första modulen av kommunikologiutbildningen.123/365 Tema: FlaggorFlaggor på innergården på Vår Gård i Saltsjöbaden.


122/365 Tema: TvåTvå gammaldags vitmålade gjutjärnsstolar och ett bord under ett äppelträd. Vackert, romantiskt, somrigt  och nostalgiskt på en och samma gång.

121/365 Eget tema: UtblommadEn utblommad maskros vid sidan av en av alla Roslagens grusvägar.

Vill du veta vilka teman som ingår i den här årslånga fotoutmaningen? Mina egna teman hittar du här, och de gemensamma här.

120/365 Eget tema: VittI går lyste det vitt av liljekonvaljer på skogspromenaden. Och doften var fantastisk!

119/365 Tema: SvensktKan det bli mer svenskt än så här? Sommar, sol, svensk flagga och en båtutflykt?

118/365 Tema: NöjesfältYtterligare ett foto från Stockholms nöjesfält Gröna Lund. Här en av bergochdalbanorna sedd underifrån.

117/365 Tema: KlassiskPå fredagen var det båtutflykt med andra arbetskamrater. Här är en klassisk Stockholms-vy: Strandvägen sedd från vattnet

116/365 Tema: KvartettEn grymt bra kvartett spelade på Tyrol. Mina fördomar om Arvingarna som ett dansband kom ordentlig på skam - det var rejält drag och t o  m en del hårdrock på scenen.

115/365 Tema: BelöningDet var fler än vi som femkampade med arbetskamrater. Gänget bredvid oss hade dukat upp denna belöning för väl genomförd kamp.

114/365 Tema: AllvarNej, femkamp är inte lek utan grymt allvar! Här räknas poäng och viktas för att en värdig vinnare skulle kunna utses.

113/365 Tema: FiraDags att fira sommaren! Jag och medarbetarna drog till Gröna Lund och femkampade. Startpunkten var alldeles utmärkt skyltad!


112/365 Tema: ÄngEn äng full av maskrosor. De lyser som gula solar i gräset i en hästhage i närheten av där jag bor. Det här fotot tog jag för ett par veckor sedan. I går gick jag förbi samma äng som nu ser ut så här:


Fascinerande, eller hur?

111/365 Tema: SöttVisst är det sött med en katt som ligger i gröngräset?

Fast det kändes lite mindre "sött" när jag vände mig om och såg vad den låg och lurpassade på:

110/365 Tema: MajMed ett par dagar in i juni är det hög tid att visa månadsbilden för maj. Här i Roslagen var maj verkligen en månad mellan hägg och syrén, och därför får bilden jag tog en av de sista dagarna i maj på de här nyutslagna syrénerna illustrera tema..

109/365 Tema: Staket


Ett gammalt staket längs en av mina powerwalks-vändor. Jag tycker det är vackert trots sitt förfall.

108/365 Tema: SamlingEn samling vitkindade gäss i slottsparken vid Waldemarsudde.

RSS 2.0