Julifoton

I juli brakade en av mina kameror, så det blev inte så mycket fotograferat. Men av dem jag tog är dessa mina favoriter:
 
 
En traktor med snökedjor som väntar på nästa vinter.
 
 
Djurönäset en lätt dimmig morgon innan kurspasset startar.
 
 
 

Några foton från juni

Några favoriter bland de foton jag tog i juni:
 
 
En blommande buske letar sig ut mellan spjälorna i ett gammalt staket.
 
 
Blommande vallmo.
 
 
Under ett dygn på Söderarm hann vi se minst fyra olika väderlekar. Efter ovädret klarnade det på kvällen och en regnbåge vsade sig bortanför fyren
 
 
Ett skrak-par på en klippa ute i havet i närheten av Söderarm.
 

Fotosöndag: tema kamp

Veckans tema i Fotosöndag var kamp. Eftersom min egen vecka hade gått i förkylningens tecken hade jag en del bilder på kampen mot förkylningen, men när termometern började krypa neråt i helgen valde jag att hitta något som visar på kampen mot kylan. Till slut valde jag det här fotot:
 
 
Det är otroligt många duktiga fotografer med i Fotosöndagutmaningarna. Vill du se hur andra tolkat temat och se fantastiskt fina foton så kika in här.
 

Fotosöndag: tema rosa

För ett tag sedan upptäckte jag fotoutmaningen Fotosöndag, där ett gemensamt tema varje vecka utmanar kreativiteten i fotograferandet. Dessutom får man massor av inspiration av att på söndagen få se hur andra har valt att visa på samma tema. Bilderna laddas upp på Flickr men jag tänkte även ladda upp dom här i bloggen. 
Egentligen började jag för ett par veckor sedan men jag har inte fått ordning på Flick-kontot m m förrän nu, så min officiella start var nu.
 
Veckans tema var rosa. I fredags morse hittade jag ett rosa klotter vid Danderyds sjukhus, och jag tyckte att det rosa stod sig så vackert mot det gråa i betongen och metallen.
 
 
 
 

RSS 2.0