58/365 Tema: Före-efter
Söndagsmornar är ofta lite lata och sega. I går morse passade jag på att baka croissanter.
Före:
Efter:
Nästa gång ska jag kavla och vika lite längre - jag tror att mer luft i degen ger fluffigare croissanter. Någon mer huslig än jag som vet om det stämmer?
Före:
Efter:
Nästa gång ska jag kavla och vika lite längre - jag tror att mer luft i degen ger fluffigare croissanter. Någon mer huslig än jag som vet om det stämmer?
Kommentarer
Postat av: Gärdsmygen
Mmm! Så gott! Det där var ingen lat morgon i mina ögon. Hade varit ett stort projekt för mej att baka sådana konstverk. Hade gärna smakat:)
SV: Jag har ett zoomobjektiv 50-200 till min Nikon D 90. Med mat åt fåglarna så kommer de nära:)
Postat av: Annette
Det där såg smarrigt ut..! Kram!
Postat av: Eva
Mmmm, det ser gott ut.
Har ingen aning om hur man gör :-)
Får nog säga att jag inte är särskilt huslig
Postat av: Kerstin
Ingen aning, men ett fint bidrag till temat blev det. :)
Postat av: Rantamor
Mums det såg gott ut...men inte att tänka på för mig som kör GI.
Men nog tusan vore det gott.
Postat av: Christina
Ser gott ut! Jag tror att din teori stämmer :-)
Trackback