"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Jag är stämplare, inte scrappare ...

Kategori: "Altrat"

... ja, det är ju vad jag brukar säga. Men nu har jag väl i ärlighetens namn om inte scrappat så i vart fall befunnit mig i gränslandet mellan scrapping och stämpling.

Efter pappa hittade vi världens fotoskatt! Både han och farfar var duktiga på att fotografera och har lämnat många bilder till eftervärlden. Min lillebror som både är tekniskt begåvad och jätteduktig med kameran (kika här!) har scannat bilder, diabilder och negativ (även en del som var på glas) och det har varit spännande att få se bilder från gamla tider, pappas barndom och tidigare bl a.

När nu pappas lillebror fyller 80 år var presentvalet inte så svårt, särskilt som han själv inte har så mycket foton från den tiden: ett minialbum med foton från anno dazumal. Förra helgen blev jag klar med albumet, och innan jag straxt ska ställa kosan mot Öland för att fira jubilaren tänkte jag visa resultatet. Jag tror inte han har tid att gå in här och titta innan kalaset i morgon, men ...

Farbror Lennart! Om du är här inne innan 30 januari så sluta läsa nu!

Såja!

Albumet och en liten ask till det är ca 20 x 20 cm stort, och jag har använt vackra papper och dekorationer, stämplar (förståss) och Glimmer Mist. Förutom sidorna finns det några tags och kuvert också, för fler bildet eller minneslappar etc. Albumet är ihopsatt med hjälp av BIA:n

Askens lock:Albumets fram- och baksida:Det är scannern som spelat spratt med mig och eftersom jag bloggar från sonens dator har jag inte tillgång till ett program som jag kan ändra storleken på bilden med).

Insidorna blev så här (klicka på miniatyrerna för att få upp en större bild!)Nu hoppas jag bara att gåvan blir uppskattad.