"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Några sommarkort .... och en vinnare

Kategori: Stämpling

... kan jag presentera idag.

Och för att hålla er lite på halster (om ni inte scrollar ner på en gång förståss) visar jag korten först ;)

Jag fortstter att öva med Pro Marker-pennorna och testar olika papper och cardstock. Efter tips från Chruss köpte jag skrivarpapper från Stora Enso (fanns på Clas Ohlson), och det är nog det bästa hittills tror jag. Det enda är att det ju är skrivarpapper och därför rätt tunnt.
Jag har även fått tag på Letrasets eget papper till PM-pennorna, och det är helt underbart att måla på, blanda färger etc och trots att det är tunnt som skrivarpapper blöder inte färgerna igenom! MEN -  dessvärre får jag inte någon av dye ink-dynorna att torka på det papperet. Om någon har ett tips tar jag gärna emot det!

De senaste övningarna har i alla fall resulterat i två helt färdiga kort, båda inspirerade av de senaste veckornas hetta:Stämpeln är en gammal Tilda/Panduro-stämpel som jag hittade i gömmorna.Jag älskar den här grisstämpeln från Penny Black! Biljett-stämpeln är från InkyWings.


Och så var det dags att utse en vinnare bland er som kommenterade förra inlägget! Jag tar hjälp av en slumpvalsgenerator (på sonens iPhone) och vinnaren är
...
...
...
...
...
...
...
...

Ellinor "Leijona"!!!!

Grattis till vinsten! Om du PM:ar mig din adress på Pyssel-forumet så ska jag försöka hinna posta stämplarna innan jag ger mig av på en liten "roadtrip" på onsdag.