"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Wednesday Stamper Challenge: Halloween

Kategori: Stämpling

Efter ett tips i en tysk blogg hittade jag till Wednesday Stamper, där det varje onsdag (därav namnet!) läggs ut en utmaning för stämplare. Veckans tema är förståss Halloween, och även om jag inte är någon Halloween-firare så kunde jag ju inte låta bli att anta utmaningen. Här är alltså mitt bidrag till veckans utmaning:

Wednesdaystamper Challenge: Halloween

After a tip on a German blogg I found my way to  Wednesday Stamper where a new challenge for stamp artists is announced every Wednesday (thus the name!). This week's theme is - naturally - Halloween, and even though I do not celebrate Halloween I couldn't resist this challenge. So, here is my contribution to this week's challenge.

"Head-huntad"

Kategori: Stämpling


Jag har blivit  "head-huntad"! För ett tag sedan fick jag en förfrågan från Carol "Caz" Clements som har stämpelföretaget StampAttack om jag kunde tänka mig att ingå i hennes Design Team. Smickrande förståss!!! Caz är själv en fantastiskt duktig stämplare (jag har swappat med henne flera gånger på internationella listor) och ser precis cad man har gjort ... och inte gjort. Men efter en del funderande tackade jag ja. För någon vecka sedan kom ett tjockt och tungt paket från England - det var "några" stämplar som Caz lovat skicka. Några? Det var över 1 kg omonterade stämplar!!!!

Här är i alla fall de första korten med hennes stämplar (och som ni ser håller jag fortfarande avståndet till Julen ;) ):
"Head-huntad"

På detta kortet är bakgrunden DTP:ad och överstämplad. Det stora lövet sitter på distanskuddar.

Mera head-huntad

Här har jag stöpplat runt motivet med distresser, och även "duttat" lite distresser på de de utstansade bladrankorna (QK). Bakgrundspapperena är från Junkitz.

ScrapRoom har skaffat blogg!

Kategori: Stämpling

Som så  många andra stämpel- och scrapföretag har ScrapRoom nu skaffat en egen blogg! Tanken är bl a att kunna berätta mer om de kort och LOs som designteamet gör, tipsa om tekniker, visa upp nya produkter och verktyg, berätta om evenemang ... ja det mesta som rör stämpling och scrapping inom ScrapRooms väggar!

Så här på premiärkvällen (var är champagnen och snittarna Marie?) berättar Helena och Marie om resan till Las Vegas (Memory Trends-mässan) och Salt Lake City (studiebesök på bl a QK). Dessutom kan du få se de båda damerna i en helt sanslös "outfit" ... Jag säger inte mer -  titta själva! Bloggen hittar du här:
http://scraproom.blogg.se