"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

LSNED

Kategori: Diverse

Under september månad deltog jag i online-kursen "Learn something new every day" som Shimelle ordnar. Den går kortfattat ut på att under en månad ägna en stund varje dag åt eftertanke kring ett eller annat ämne och att sammanfatta detta i ord och bild. Detta kan man sedan diskutera på ett särskilt forum.
 
Jag gjorde ett försök redan förra året men stupade på att försöka hinna med både lektionerna och det kreativa arbetet under september månad, så i år bestämde jag mig för att följa lektionerna och fotografera under september för att sedan göra albumet i efterhand.
 
Nu har jag kommit igång med albumet. Jag skaffade ett litet fotoalbum (ett sånt där för ett foto i varje ficka) och har altrat framsidan på det:
 
 
Bokstäverna och rosorna är färgade med Distress stain (Wild Honey) - rosorna duttade jag mot toppen, bokstäverna målade jag helt.
 
Fotot hittae jag på  en Clip Art sida på nätet.

Några höstkort

Kategori: Stämpling

... petade jag ihop i helgen. Temat är fortfarande lite höstlikt (inte så konstigt med tanke på vädret):  
 
 
 
 
 
Korten är små - 10 x 10 cm - och jag har fortsatt att använda mig av spillbitar av papper. Även om jag är sugen på att köpa nya papper är det roligt - och lite utmanande - att använda lite av allt det man har liggande.
 
Stämplarna är digi-stämplar som jag fick efter att ha köpt tidningen "Simply cards and papercraft". Jag tror att de är designade av Kraftin' Kimmie.

International Card Making Day

Kategori: Stämpling

... var det igår, den 6 oktober. På kvällskvisten blev det faktiskt ett par kort gjorda, av spillbitar och med några digistämplar (jag tror dom är från Kraftin' Kimmie) som inte krävde särskilt mycket färgläggning:
 
 
 
På båda korten finns det plats för lite text eller ytterligare dekorationer. Jag gör ofta så när jag gör "bra-att-ha-kort" som ännu inte har någon särskilt mottagare, då kan jag anpassa korten när det är dags för dom att åka iväg.
 
Nu hoppas jag dessutom att jag fått ordning på bloggen. Ända sedan någon uppdatering i somras har all text varit understruken. Inte särskilt kul, vare sig att läsa eller blogga när det ser ut så. Dessvärre har jag tappat alla länkar i högermarginalen på kuppen, men jag får väl börja om på nytt med dom :(
Men nu kanske det kommer lite fler inlägg framöver ;) Jag har en del halvfärdiga projekt liggande och några kort som jag inte kan visa än eftersom de var med i septembernumret av Inzpira.