"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Arv och miljö ...

Kategori: Diverse

... var den fjärde Inzpira-deltävlingens tema. Grundförutsättningen var att skapa något som var minst  12 x 12 inches stort (sedan fanns det andra krav också, men dem kan ni se i Inzpira-bloggen). Jag valde att göra en väggprydnad med mina funderingar kring mig själv utifrån "arv och miljö". Eftersom man bara fick skicka in en bild till tävlingen gjorde jag ett Photoshopcollage för att detaljerna skulle synas lite bättre:
Stämpel från Stampers Anonymous.

Även de här stora blommorna har jag gjort själv. Pojken och flickan är foton - den lille pojken är min pappa och den lilla flickan min mamma.

Ännu ett Inzpira-bidrag ...

Kategori: Stämpling

... visar jag upp idag.

Vecka tre var utmaningen colour-blocking med minst 5 klara färger. Jag valde att göra colour-blocking på Tim Holtz vis (du kan se här hur man gör) och resultatet blev en stor tag i klara färger:


Stämpeln kommer från Slöjd-Detaljer.

Blommorna har jag gjort själv med utstansade blommor (3 st till varje blomma) och lite tålamod. Här och var på tagen har jag droppat Dimensional Glaze för att det ska se ut som vattendroppar.

Hittills hemliga alster ...

Kategori: Diverse

... kan jag visa upp här i bloggen nu.

Under maj månad deltog jag i Inzpiras tävling. Enligt tävlingsreglerna fick man inte visa upp sina bidrag innan tävlingen var avslutad och vinnarna utsedda. Nu är det klart och eftersom jag bara kom på 53:e plats av 204 kan jag visa upp vad jag pysslat med den senaste månaden.

Den första deltävlingen jag deltog i var deltävling 2 (jag missade den första, hade helt enkelt inte tid den veckan). Uppgiften var att skapa en present och göra ett kort. Mitt bidrag var ett par halvvantar som jag stickade och virkade av restgarn och ett grattiskort:Jag är riktigt nöjd, både med halvvantarna (som jag gjorde mönstret till alldeles själv) och kortet.