"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Morkarlaträffen

Kategori: Stämpling

... gick av stapeln i går i just Morkarla i norra Uppland. Och trots förkylning och feber lyckades jag i alla fall vara med i ca 8 timmar - för att missa en träff som nästan är på "hemmaplan"  för några skruttiga virusars skull fanns inte på dagordningen. Kul var det så länge jag orkade, och jättemysigt att träffa stämpelbästisen Chruss, Lisa (InkyWings) och andra som jag annars mest umgås med "på nätet".

Nu är jag som regel inte särskilt produktiv i såna sammanhang - jag åker mest för att få möjlighet att umgås med andra stämpeltokar (och scraptokar också för den delen) och inspireras av alla fina saker de andra gör.  Men två kort blev det i alla fall, av vilket det ena fick färdigställas hemma eftersom jag inte hade vare sig textstämplar, QK-alfabet eller rubons med mig.

Det första gjorde jag av utstansade minibokssidor som jag tagit med mig:

93354-194

Stämplar från Fancy Pants och Crafty Individuals.

Det andra var efter kortskissen som delades ut, men eftersom jag inte kunde göra klart det på träffen så kunde jag inte delta  i tävlingen:

93354-193

Stämpel från Alpha Stamps. Rubons från MM.

Därutöver
* lekte jag lite med distressdynor (men det jag lekte ihop hamnade i papperskorgen här hemma sedan),
* vässade alla mina nyinköpta (hmmm... nåja - jag köpte dom i somras men ...) Prisma-pennor
* testade den tekniken att måla med lösningsmedel och stompar lite
* tittade på demos
* pratade
* pratade

... och hade allmänt trevligt!

Så ett stort tack till Jessica (tussan) och Ann-Louice som organiserade träffen! Jag hoppas att ni orkar göra om detta snart igen!

Nu så ...

Kategori: Stämpling

... verkar det som att mina små Alla Hjärtans-presenter har kommit fram! Lite får jag kanske själv ta på mig skulden för en av förseningarna eftersom jag skrivit fel postnummer (men rätt postadress)  ...

Men framme är dom och jag kan lägga upp dom här i bloggen. Det blev små miniböcker med kärlekstema, och samtidigt en "sampler" med de flesta stämplarna ur ett clearstamps-set från Penny Black!

Framsidan:
93354-190

Och insidan:
93354-191

(ja, det sista text-aktiga är min kluttriga handstil och inte en stämpel förståss).

Gah!!!!!

Kategori: Stämpling

Vad har Posten för sig egentligen????

Jag postade en hel hög med kuvert i onsdags och till dags dato vet jag bara ett som kommit fram, och det nådde inte mottagaren förrän på fredagen - en dag efter hennes födelsedag! Trots att det las på lådan flera timmar innan tömningstiden. Men hallååååå?!!!!!
De andra var bl a Allahjärtans-presenterna som jag lottade ut i bloggen för ett tag sedan och tanken var ju att de skulle komma fram den 14:e, på Alla Hjärtans Dag.  Tack för det, postverket!

På grund av det kan jag bara uppdatera med ett hjärte-kort i kanske en annorlunda färg. Det var Basic Greys Two Scopes-papper som inspirerade mig till det här kortet:
93354-189

Stämplar från Penny Black och Fnacy Pants.

Annars pysslar jag just nu mest med saker jag av olika anledningar inte kan visa. Bland anat testar vi olika projektupplägg till ScrapEventet i april. Jag kan bara säga att jag är riktigt, riktigt avundsjuk på deltagarna och de överraskningar som kommer att möta dom där! Fast även om jag vet det mesta så tycker jag ändå att det ska bli årets underbaraste helg!

Nu håller jag tummarna för att posten verkligen levererar mina små allahjärtanspresenter i morgon. Och under tiden pysslar jag vidare!