"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

"Totally pixylated"

Kategori: StämplingÄven om det går ett tag mellan uppdateringarna här i bloggen så ligger inte stämplingen i träda. Nähä då! Men det mesta som jag gjort de senaste veckorna kan jag inte visa upp eftersom det är för publicering, eventuell publicering eller kursverksamheten på ScrapRoom.

Så småningom dyker säkert ett och annat av dom alstrena upp här i bloggen (och i en och annan papperspublikation), men tills vidare visar jag i stället upp inspirationskortet som jag gjort till veckans kortskissutmaning på ScrapRooms forum. Eftersom Kung Bore regerar i hela landet valde temat nästan sig själv: en vinterhälsning! 

93354-51

Papper och snöstjärnebrad kommer från Karen Foster. Stämplarna är från Hero Arts (bakgrundsstämpeln), Enchanted Ink (älvan) och Snygga Stämplar (texten).  

Jag är inne i en "älv-period" just nu - eller "totally pixylated" för att använda en gammal filmreplik (minns inte filmen men den måste vara från 40- eller 50-talet)! Och visst är det roligt att använda stämplar även till teman som kanske inte direkt anknyter till motivet?  Älvor brukar man ju t ex annars mest se tillsammans med blommor och blad. 
Eftersom fler älvor är på väg över Atlanten ("jag råkade" för att citera en av sönerna) lär de dyka upp igen i olika sammanhang här i bloggen framöver. För som jag sa - jag är "totally pixylated"!

Glad Allahjärtansdag!

Kategori: Stämpling


Jag gör inte så särskilt många Valentin-kort, men den lilla jäveln jag lånade av Chruss fick mig att göra några stycken i alla fall! Texten kan tyckas konstig, men det är början på en hälsning som fortsätter inuti kortet. Och vad det står är det bara jag och mottagaren (det står lite olika inuti de kort jag gjorde) som vet.

Ha en bra dag!

93354-50

Light my fire!

Kategori: Stämpling

Jag har inte gjort särskilt många Valentin- eller Allahjärtanskort genom åren, men i år blev det lite stämplat på det temat trots allt. Och anledningen till detta var en stämpel som jag såg på ett av stämpelkompisen Chruss' kort: en söt liten jävel från Whipper-Snapper. Ja, stämpeln är alltså från Whipper-Snapper, inte Chruss ...
Chruss var dessutom så himla go' att hon lät den lille jäveln komma och bo hos mig ett par dagar. Tusen tack!!! Han uppförde sig exemplariskt och resultatet blev en handfull kort  och några dekorerade tändsticksaskar:

93354-49
Stämplar från Whipper-Snapper, Hero Arts och Inkido

Nu är både kort och askar på väg till nya ägare och Chruss' lille jävel är på väg hem igen.