"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Omstarts-ATC

Kategori: Stämpling

Till slut fick jag "omstarts-ATC:na" klara!  Ja alltså en ny omgång av de ATCs som jag sabbade och som gick i papperskorgen. Det var lite segt i omstarten - det blir ofta så för mig när det har gått åt pipsvängen och jag måste börja om - och dessutom var det lite annat som kom emellan (ett par sena kvällar på jobbet bl a).

Denna gången blev det ett ATC där jag använt mig av maskeringstekniken - lite enklare och inte så mycket dekorationer.

93354-110
Stämplar: The Stampsmith, PSX och Posh Impressions.

Nu har jag hela 20 ATCs liggande, vilket är lite ovanligt för att vara jag. Jag har sällan några extra kort eller ATCs liggande utan gör de eftersom. Så nu ska jag njuta av tanken ...

Mer ATCs

Kategori: Stämpling

... har det blivit idag!

En omgång med 5 kort gick nyss i "runda arkivet" efter att jag sabbat dom totalt (*morr* - borde har lärt mig vid det här laget när det är dags att sluta...), men ytterligare en omgång (5 kort) kan jag lägga till samlingarna inför nästa helg:

93354-109

Stämpel: Stampers Anonymous

Och snacka om att ta tillvara spillbitar! Basen är uppbyggd av 1 cm breda pappersremsor - det du Chruss!!!!

Jag ska göra en "omstart" på temat som jag kastade så förhoppningsvis har jag ett 20-tal kort med mig till Leksand. Och blir det några över så lägger jag ut en bytesförfrågan i en blogg nära dig ;)

ATCs för byte

Kategori: Stämpling

ATC står för Artist Trading Cards - små kort som man byter med varandra. Det enda kravet på ett ATC är storleken: det ska vara 2,5 x 3,5 inches (eller i svenska mått 6,4 x 8,9 cm). Därutöver kan man göra dom hur som helst, och själv använder jag mina stämplar, dynor och papper även till ATCs.

Nästa helg är det Papperskraft-mässan i Leksand, och jag vet att det kommer några andra stämplare som är sugna på att byta just ATCs dit. Så vad passade bättre än att tillbringa en regnig och kulen midsommardag vid stämpelbordet och göra lite byteskort? Hittills har det blivit två omgångar med 5 av varje, men helgen är ju inte slut och jag har idéer till flera omgångar i huvudet!

I den första omgången lekte jag med distresserna på tidningspapper (när Aftonbladet fyllde jämna år häromsistens hade de som bilaga ett upptryck av det första numret och det är därifrån jag hämtat papperet):
93354-107
Stämplar från Stampers Anonymous och Octoberstamps.

I den andra omgången kom en av mina favoritfotostämplar (i alla fall just nu) fram och det blev lite "vintage-stil" på dom:
93354-108
Stämplar: Rubberstamp Tapestry, Hero Arts och Posh Impressions.

Så har du vägarna förbi Leksand nästa helg så titta in på mässan och byt några ATCs du med ;) !

Nu ska jag göra några fler ATCs!