"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Ytterligare ett gäst-DT-kort

Kategori: Stämpling

... har det nu blivit med InkyWings somriga stämplar. Den här gången använde jag stämpeln med en av mina favoritblommor - renfanan - tillsammans med ett par små söta hjärtan och en grattis-kalender:Jag har använt mig av maskeringsteknik, både för att få blomman framför kalendern och för att göra ramen runt motivet. - Det senare är tvärt om mot de distressrutor som ni kan se i både Lisas egen blogg och InkyWings blogg just nu. Dessutom har jag sprayat både motivet och kortbasen med Glimmer Mist för att få lite fläckar och litte "bling" och satt några urklippta hjärtan på distanstejp.

Och eftersom detta var alster nr 5 så var det också det sista i raden för det här gästspelet i Lisas designteam. Tusen tack för förtroendet Lisa!

Jag passade på

Kategori: "Altrat"

... att altra en cigarill-ask när jag hade InkyWings-stämplarna på stämpelbordet. Det blev en ask med fyra små kort i - allt i lite somriga färger och former:Fjärilsstämplarna är infärgade med distressdynor och lätt fuktade med vatten innan jag stämplade med dom. Den ljusare av de små fjärilarna gjorde jag genom att fukta stämpeln på nytt efter det första avtrycket (alltså utan att lägga på ny färg) och stämpla på nytt.
Det mönstrade papperet är från Basic Grey

Öppnar man asken ser den ut så här inuti:De små guldplupparna är Pearlmaker. De mönstrade papperena är från Basic Grey.

Och slutligen de fyra små korten:Fjärilarna sitter på distanskuddar för att det ska bli lite djup i det hela. Banden kommer även de från InkyWings.

Jag har tappat räkningen på hur många fjärilar jag stämplat och klippt ut, men kanske blir det någon till ... Jag har ytterligare ett InkyWings-kort att presentera innan gäst-DT-uppdraget är avslutat.  Men stämplarna lär ni få se även efter det, för de har blivit något av favoriter ;)

Ett till DT-kort

Kategori: Stämpling

... med InkyWings-stämplar passade jag på att göra idag när det regnade och åskade:Stämpeln med fyllda cirklar stämplade jag på beige kartong med en glittrig vattenmärkesdyna och embossade med genomskinligt EP (men glittret syns tyvärr inte på bilden). Sedan la jag på färg från två ditress-dynor  och stämplade grässtrån och klöverblommorna med samma dynor. Där det embossade är fäster inte färgen.
Innan det stämplade hann torka helt gnuggade jag lite med handduken för att få det lite suddigt och få bort överskottsfärgen från de embossade cirklarna.. Längst ner stämplade jag övre delan av kråkvicker-stämpeln med svart dyna som en bård.
Den mindre, fyllda fjärilsstämpeln färgade jag in med samma dynor som jag använde till bakgrunden och fuktade lätt med vattendimma (från en sprayflaska - spraya rakt upp och fånga vattendimman med stämpeln) innan jag stämplade på beige kartong. Lite mer fukt och så gick det att få ut ytterligare ett avtryck utan att färga om stämpeln, och fjärilarna blev olika färgstarka.