"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Bokmärken

Kategori: Stämpling

... kan man aldrig få för många av. Inspirerad av en "tutorial" på Splitcoast Stampers och ett alster i  InkyWings blogg (tror att det är gjort efter inspiration Splitcoast Stampers) har jag gjort två s k hörnbokmärken, d v s bokmärken som man fäster över hörnet på den sida man är.

Hörnbokmärken är små och ganska snabba projekt. Dessutom är de ett utmärkt sätt att bli av med "restbitar" av cardstock och mönstrat papper.Molnet som ängeln ligger på är sprayat med Glimmer Mist, men glittret syns lite dåligt på fotot.

Beskrivning av hur man gör hörnbokmärken  hittar du här.

Rock-n-roll!

Kategori: StämplingTill helgen fyller en verkligt god och kär vän 50 år. Det är väldigt mycket rock-n-roll över honom och dessutom är han en gudabenådad gitarrist, så temat för kortet var givet redan från början. Kortet har överlämnats idag  i samband med uppvaktningen på jobbet, så nu är det fritt fram att visa det här i bloggen också.

Stjärnorna är gjorda med hjälp av masker (både positiva och negativa) och distressdynor. Gitarren är stämplad på grunge board och urklippt . A:et kommer från ett av alla THs grungeboard alfabet och är målat med Faded Jeans krackeleringsfärg. När det hade torkat och krackelerat duttade jag med svart distressdyna över, blötte och torkade av ytan så att det kom lite svart färg i sprickorna. Förutom blommorna har jag dessutom använt några blingstenar och svart pearl maker som dekorationer.