"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

30 kort

Kategori: Stämpling

... har jag gjort senaste veckan. Det är tack-korten efter pappas bortgång, som postades till sina mottagare i förrgår.


Stämplar: Katzelkraft och Forma Hantverk

Designidén fick jag från ett av mina "fådda" julkort, nämligen ett som Ingrid gjort och där hon hade stämplat en stad på vitt papper, monterat på vit cs och sedan fäst en ängel på en häftkudde lite in i det undre motivet. Själv valde jag en fotostämpel med ett vinterträd . Eftersom den var lite mer detaljerad än Ingrids stad kompletterade jag med en svart ram runt motivet. Och i stället för en ängel blev det en liten fågel på häftkudde.

Nu hoppas jag slippa "serietillverkning" innan det är dags för årets julkort!  Serier är inte riktigt min grej, det är det där med tålsmodet .....

Resultat av lottdragningen

Kategori: Diverse

Dags att presentera vinnaren i utlottningen!

Jag gjorde små lotter med namnen och lät sonen dra en av dom. Och jag försäkrar att han inte släppte sin datorskärm med blicken en endaste sekund under utövandet av detta hedersuppdrag.

Och vinnaren blev ........ Ejris!

Grattis Ejris! Maila mig nam och adress på gunvorstorck@telia.com så kommer stämplarna med posten!

Award - och en utlottning

Kategori: DiverseJag har fått en award av ett par underbara pysselvänner - Ejris och Maria. Tusen tack tjejer - gissa om det värmde och uppmuntrade när jag behövde det som bäst!

Detta är "kriterierna" för denna award:
Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!
Utmärkelsen ska spridas vidare  till 8 andra bloggare, men vad jag har sett när jag surfat runt så är det redan många som fått den, så jag väljer att ge den till just dig som läser detta! Kopiera in den i din blogg du med - det är du värd!

Eftersom det varit tunt med skapande som jag kan visa upp tänkte jag i stället ha en liten utlottning den här gången. Jag fick ett clearstamps-set i julklapp av en stämpelkompis i Australien.Ett helt underbart set  med massor av bebis- och graviditetsrelaterade stämplar men inte riktigt mitt stuk. Så då tycker jag det är roligare om dom får flytta någonstans där de verkligen blir använda, på kort eller LOs.

Känner du att det här setet är något för dig så lämna en kommentar till det här inlägget (berätta vad du tänker använda stämplarna till) senast fredagen den 23 januari kl 23.59. Jag drar en vinnare bland de som lämnat en kommentar nästa helg (är borta större delen av nästa vecka så därför blir det lång tävlingstid).