"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Sommarkort

Kategori: Stämpling

I helgen har jag gjort sommarkort till mina närmaste medarbetare. Vi hade sista mötet innan sommaren idag och jag ville överraska med ett presentkort på Akademibokhandeln (lite sommarlitteratur) och då är det ju roligare att överlämna det tillsammans med ett kort.Stämpeln kommer från October Stamps och heter Papilio Machao. Jag stämplade den dels på ett bakgrundspapper jag gjort själv med distressdynor och vatten, dels på gul cardstock. Från det senare klippte jag ur fjärilen och monterade som prydnad. Det andra monterade jag på svart cardstock, som jag också stansade bokstäverna ur.

Enkla kort, men de blev väldigt uppskattade.

Minnet är bra men kort ...

Kategori: Stämpling

... ca 30 sekunder! Jag har ju alldeles glömt bort att visa upp den andra miniboken jag gjorde till Lennas swapp.  Den är på temat "Girls" och är gjord genom att ett 12 x 12 mönstrat papper (mönstrat på båda sidor) vikts i s k meandervikning. Idén fick jag från en Tim Holtz video på Youtube och han kallar den för "W-book".

På framsidan framgår temat:Inuti finns ett antal fickor och tags (klicka på miniatyrerna så får du upp större bilder):

Och även baksidan dekorerades:Hur tagsen ser ut framgår av bilden nedan:


Knapparna sydde jag fast på spetsen och sedan limmade jag fast alltihopa.

Jag vet inte varför bilderna fått en så blåton? Så såg det inte ut i kameran och Photoshop. - Jag ska se om jag kan åtgärda det senare.

Samtliga stämplar kommer från Hearts In Touch. Citatet har jag skrivit ut själv på skrivare.

Lite pyssel ...

Kategori: Stämpling

... har det blivit trots värmen. Agneta har utmanat oss på Stämpelsnacket att använda en stämpel som vi inte använt tidigare. Eftersom jag precis hade fått hem några nya stämplar från October Stamps och upptäckt att en av dem jag köpte senast var oanvänd var valet inte så svårt. Resultatet blev detta kort i ljusbrunt, blått och svart, med den vackra stämpeln "Lady":Tyvärr blev färgerna lite för ljusa vid fotograferingen. De ljusa delarna (inklusive blommorna utstansade ur en gammal bok och spetsen) är betydligt mer gulnade än vad de ger intryck av på bilden.