"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Gott slut och Gott Nytt Stämpelår 2008!

Kategori: "Altrat"

93354-174

Denna "altrade" klocka var ett av de sista projekten jag jobbade med 2007. Klockan hittade jag i ICA-butikens billighetslåda i somras och även om jag då inte visste vad jag skulle göra med den var priset (10 kr) oemotståndligt så den fick följa med hem. Sen har den legat i pryl-lådan tills jag kom på hur jag skulle "altra" den.

Jag har använt stora delar av Rangers sortiment till den: alkoinks (till kanten),  krackeleringsfärgen (till urtavlan), distresser (för att fördjupa krackeleringen och att stämpla med), Bantockdyna och Archival-dyna (att stämpla med).  Ängla-stämplarna kommer från Crafty Individuals och swirlarna från Fancy Pants.
På den stora bilden ovan syns krackeleringen inte så bra. Den syns något bättre på den här detaljbilden:

93354-175
En närmare beskrivning av hur jag gjorde klockan finns i ScrapRooms blogg där den var julaftonsinlägget i vår adventskalender.

Nu önskar jag ett riktigt Gott Slut på 2007 och ett Gott Nytt Stämpelår 2008 med mycket kreativitet och inspiration!

God Jul!

Kategori: Stämpling

93354-164

Ett "break"

Kategori: Stämpling

... från jultemat blev det härom dagen, och i stället gjorde jag ett födelsedagskort till en kär vän som fyller jämn just idag.

Tyvärr bor han lite för långt borta, så att kvista över och säga "grattis" är inte möjligt så här dagarna före jul. Men jag hoppas att kortet hann fram i tid. -Jag postade det lite extra tidigt  eftersom jag vet att posten har bråda dagar just nu.

93354-172

Stämplar från Octobetstamps och Snygga Stämplar.