"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Gris i repris

Kategori: Stämpling


Jag är så förtjust i den här lilla grisen från Penny Black, att hon fick vara med på ett par sommar-ATCs i en mingel  på Stämpelsnacksforumet

ATC står för Artist Trading Cards och det enda kravet på dessa är måttet: 6,4 x 8,9 cm (eller 2,5 x 3,5 inch). Sedan kan man dekorera dom nästa hur man vill. Ett perfekt sätt att använda sina småbitar av papper och annat som blivit liggande alltså!
De swappar jag är med i brukar i de flesta fall innebära att det ska vara något stämplat på dom, men man kan scrappa, collaga, måla och t o m sy ATCs om man vill. Som regel brukar vi undvika allt för "bulliga" dekorationer eftersom det är trevligt att kunna förvara dessa små konstverk i plastfodral för samlarkort.
Det jag tycker är så roligt med ATCs är dels att det går relativt fort att göra ett "gäng" ATCs (ja, bara man har fått sin idé klar i huvudet alltså!) och dels utmaningen i att göra något på en å liten yta,

För närvarande är jag anmäld till ytterligare två ATC-swappar, en på tämpelnacksforumet och en på ScrapRooms forum . Så ni lär nog få se fler ATCs här på bloggen vad det lider!

Gris i repris

Svinaktigt kul ...

Kategori: Stämpling

... är det att använda de nya QK-diesen Sunshine! Jag skulle inte köpa dom, men efter att ha sett ett antal kort, miniböcker och LOs med bokstäver, solar och de andra vackra dekorationerna så kunde jag inte längre stå emot! Titta själva i Jennys och Maries bloggar får ni se!

Det första alstret blev ett grattiskort till Jenny Christina som hade fruntimmersnamnsdag i måndags. Detta kom jag på i söndags förmiddag, och eftersom brevlådan nere i byn töms 16.00 på söndagar blev det ett snabbt kort. Lite för snabbt kanske; hjärnan var tydligen inte inkopplad eftersom jag satte dit solen och solstrålarna efter att ha gnuggat fast grattishälsningen och jag dessutom inte hann scanna kortet. Det senare löste sig genom att Jennys mamma Chruss (som också heter Christina och fick ett aldeles eget kort!) scannade kortet åt mig. Tack Chruss! - Klockan 15.57 bromsade jag i alla fall in framför den gula lådan utanför ICA och Jenny fick sitt kort på den rätta dagen.

Jag har fler sommarkort på gång eftersom jag har köpt härliga, klatschiga sommarpapper från ScrapRoom  så QK Sunshine kommer attanvändas mer här innan sommaren är över!

Svinaktigt kul ...

Stämpel: Penny Black. Stämpeldyna: Archival Jet Black. Papper: Bazzill och Basic Grey. Gnuggisar: Making Memories.

Lite sorgligt

Kategori: Stämpling... var det igår när jag pratade med en av mina medarbetare i telefon. Hennes mamma gick bort i fredags och även om hon varit dålig en längre tid är det tungt för de nära och kära. Förutom stöd (förhoppningsvis) och den ledighet hon behöver skickar jag ett litet, enkelt kort  till  min medarbetare för att hon ska känna att jag tänker på henne. Och samtidigt går tankarna till min egen mamma som gick bort för snart tre år sedan.

Lite sorgligt
Stämplar: Hampton Art Stamps och Penny Black
Stämpeldynor: Bazzinks