"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Vänskap

Kategori: StämplingBland det roligaste med stämplingen är faktiskt alla vänskapsband man knyter med andra stämplare, och att byta både kort och erfarenheter med varandra.

Detta lilla ATC har jag gjort till en kär stämpelvän. I dag ligger det i postens låda, i morgon (förhoppningsvis) i en brevlåda någon stans i Sverige ...

Vänskap
Stämplar: Magenta, Hampton Arts, Lenna Lines och A La Art.

Härliga höst!

Kategori: StämplingVilket fantastiskt höstväder vi haft denna veckan! Sommartemperaurer om dagarna, naturens färgskiftning och fullt med svamp i skogen (åtminstone här i Roslagen). Bättre än så här blir det knappast!!! Och eftersom jag älskar hösten tog jag med mig höstinspirationen till stämpelbordet, vilket resulterade i detta kort.
Härliga höst!

Stämpeln kommer från Marie Design/ScrapRoom. I min tolkning blev dock Bertil Blåbär nu i stället Ludde Lingon vilket jag hoppas att stämplarnas mamma Marie ursäktar.

Snabbt och enkelt

Kategori: Stämpling

... går det att få ihop ett snyggt kort med hjälp av Bazzinksen och några stämplar. Bazzinks (som är dye ink) kommer från papperstillverkaren Bazzill Basics Paper och säljs i förpackningar om tre. De tre dynorna är olika nyanser av en färg, och inte nog med att de matchar varandra, de matchas även av papper och dekorationer från Bazzill.

Det här kortet gjorde jag idag med bara de tre gröna Bazzinksen, tre stämplar, vit kartong och tvånyanser av Bazzills kartong. 
Snabbt och enkelt
Stämplar från Penny Black, Hampton Art Stamps och Sunday International.

Nu ska det färdas över Atlanten tillsammans med 80 tepåsar (Lipton Russian Earl Grey och Lipton Persian Earl Grey) till en amerikansk stämpelkompis som har samma favorit-téer som jag.