"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

En minibok till en swapp

Kategori: Stämpling

För ett tag sedan anmälde jag mig till en minibok-swapp som Lenna Young Andrews arrangerar. Lenna är en underbar mixed media-konstnär som inspirerar mig massor och hennes swappar är fantasifulla och utmanande. Hittills har jag aldrig blivit besviken när jag deltagot en av hennes swappar och när hon annonserade en minibok-swapp kunde jag inte låta bli att anmäla mig.

Swappen har deadline om tre veckor och jag hoppas kunna posta mina bidrag (två eller ev tre) nästa vecka. Ett av bidragen är helt klart och kan därför visas upp här.Motivet kommer från Octoberstamps. Jag stämplade det på både vitt och grönt papper, färgla ansiktet på det vita papperet med akvarellpennor och blenderpenna, klippte ut och monterade på det gröna, uppstämplade motivet.Det är en minibok med tags och insidan/fickorna är vikta av ett halvt 12 x 12 mönstrat papper i s k meandervikning. Citaten har jag hittat på nätet och skrivit ut. Fjärilarna kommer från 7Gypsies, liksom det mönstrade papperet.Även på baksidan är Octoberstampsmotivet med. Just detta citatet är en favorit, en s k "Irish blessing".


Ännu en älva/Another fairy

Kategori: Stämpling

Jag har använt ytterligare en av de söta älvorna från Tiddlynks, den här gången till deras veckoutmaning. Den här veckan är temat "Anything goes" och bara blogg.se behagar samarbeta och ladda upp det här inlägget så ska jag länka till bilden där. Det verkar lite tveksamt om jag kommer att hinnna tyvärr ...

I've used another of the lovely fairy digies from TiddlyInks, and will enter this card in their weekly challenge if only blogg.se cooperates and lets me upload this message. This week the challenge has been "Anything goes".

Som ni ser är svamparna med på det här kortet också. Jag gillar verkligen det motivet och tycker att det passar så bra ihop med älvstämplar.

As you can see I've used the mushroom digi again. I really like that image it goes so well with the fairies.
Trädgårdsälvor/Garden fairies

Kategori: Stämpling

Jag gillar stämplar med älvor och änglar. Varför vet jag inte riktigt, kanske handlar det om det där lite mystiska och outforskade och att inte veta riktigt var gränsen mellan dröm och verklighet går? Mina nyaste älvor är digi-stämplar  från TiddlyInks. En av dom finns i förra inlägget, och nu har det blivit ett kort med en av de andra:

I like images of angels and fairies. I don't know why, but maybe it has something to do with the fact that they stand for a little bit of mysticism and the uncertainty of where to draw the line between dreams and reality? My most recently bought fairies are digistamps from TiddlyInks. I bought them during their birthday sale in the beginning of May. I used one of the images in my last post and now I'd like to show you a card I made with one of the other images:Texten är ett citat som jag hittade på nätet och skrev ut på skrivaren. Svamparna är också från TiddlyInks. Det var en "freebie" som jag hittade när jag deltog i deras blog hop i månadsskiftet.

I have printed the quotation (found it online after googling). The mushrooms are also a TiddlyInks digi. It was a "freebie" they so generously shared during the blog hop in the beginning of May.


Nu drar TiddlyInks igång en Party Puzzler Blog Hop, och tanken är att jag ska delta i en av deltävlingarna med det här kortet.

TiddlyInks is having a Party Puzzler Blog Hop and my thought when making this card is to take part in the blog hop with my card.