"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Glassigt värre (och en utlottning)

Kategori: Diverse

"Glassig" tycker jag känslan i Basic Greys nya kollektion "Two Scopes" är! I det senaste DT-paketet fick jag bland annat papper i råsa och gult och trots de "ovana" färgerna för mig gick de åt som glass i solsken ... Bland annat gjorde jag ett Valentin-kort med några stämplar från Penny Black:

93354-184

Och "just for you" som tittar in här hos mig - en liten utlottning och samtidigt en utmaning!

Jag antog själv nyligen en utlottning/utmaning på Maries blogg och snart kommer en liten hemlig present att dyka upp i min brevlåda! Utmaningen innebär att jag skall föra hennes bloggsida vidare  - vilket jag härmed med glädje gör! Kika in där - det finns mycket att se där i form av vackra foton och mysiga fina pysslade saker (kolla t ex in hennes tändsticksaskar - finns bland inläggen från december 2007).

Nu går utlottningen/utmaningen vidare! Bland de som kommenterar detta inlägg drar jag tre vinnare som  får en liten handgjord present av mig och som dessutom skall göra likadant i sin egen blogg, alltså ge bort en liten present till den som för bloggen vidare.
Så vill du ha chansen att få en liten Valentin-present? Lämna då en kommentar här senast fredagen den 1 februari kl 23.59!

Årets första swap

Kategori: Stämpling

... som jag deltar i är en "Valentine ornament swap" som Lenna Andrews Foster arrangerar. Det är inte så ofta jag deltar i swappar men Lenna har swappar inom "mixed media" , och det är alltid låååång framförhållning om man kommer med (det brukar vara ett begränsat antal deltagare) så det passar mig perfekt! Dessutom har jag aldrig blivit besviken över ett endaste swap-alster som jag fått i retur i hennes swappar.

Den här gången var det alltså Valenitin-dekorationer - färdiga att hängas upp - som var temat, och jag plockade fram några av de gardinringar som blev över i julas efter ScrapRoom-adventskalendern. En liten cherub från Hearts In Touch fick bli Valentin-symbolen den här gången.  Dessutom täckte jag alltihopa med Crackle Accents från Ranger för att få lite mer Vintage-känsla på det hela. Dessvärre gjorde den blanka och krackelerade ytan det jättesvårt att scanna in dekorationerna, bilden blev inte bättre än så här:

93354-182

You made my day award!

Kategori: Stämpling

93354-181


Den här fina utmärkelsen fick jag av goa, rara  Chruss. Tusen tack sötaste stämpelbästis! Jag blev så glad att tårarna steg i ögonen!

Förutom äran får man också ett uppdrag/apart from the honor receiving the award you also get an assignment:

"Give this award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Jättesvårt! Jag har många bloggar jag besöker mer eller mindre regelbundet för inspiration och skratt och egentligen skulle jag vilja belöna alla bloggande, kreativa människor, ingen nämnd och ingen glömd! Livet skulle vara betydligt fattigare utan er!

Men jag antar att jag inte klarar mig undan så lätt utan väljer

Chruss - stämpelbästis och kreativ och finurlig stämplare. Ingen gör kort som hon! Chruss: Du får helt enkelt finna dig i att få den en gång till!

Jenny - DT-kompis hos ScrapRoom och gudabenådad fotograf och scrappare som nu också sjunker djupare och djupare i stämpelträsket ...

Maria - också DT-kompis hos ScrapRoom. Fantastisk fotograf och gör LOs som är rena konstverken

Marie (eller "maraij") - "Queen of QK" och totalbegåvad när det gäller skapande. Det finns nog faktiskt inget som inte Marie kan!

Pia - en helrolig tjej som givit mig många glada skratt, och som inspirerar med vackra foton, härliga LOs och fina kort

Fanny - som inspirerar mig jättemycket med sina fantastiska "altrade" alster. Men även hon är en jätteduktig fotograf och scrappare

Lisa - vars fel det var att jag över huvud taget började med detta ...

Isa - too talented to be true! Not a day goes by withou a visit to her blog(s)!

Åshild - fantastisk människa och konstnär. Hon kombinerar foton, stämplar och färger som ingen annan

Lenna - an extremely talented multimedia artist who makes me try new things (not always with success though)