"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Sista omgången julkort för i år

Kategori: Stämpling

I helgen gjorde jag ett "ryck" och gjorde en ännu en omgång julkort:
 
 
 
 
 
 
 
Texterna kommer från Ali Edwards.
 
Bakgrunderna är gjorda med en stencil och Distress Ink  (Broken China). Motiven (från Oktober Stamps och ett okänt företag) är målade med Distress Markers. 
 
Nu är de flesta korten postade (det fick bli vanligt porto i år igen), så det här blev nog sista omgången julkort för i år.
 

En omgång julkort till

Kategori: Stämpling

 
Årets andra omgång julkort tog lite tid att göra men det var en idé jag haft i huvudet ett tag och jag kände att jag var tvungen att testa idén i verkligheten.. 
 
Bakgrunden har jag gjort själv med hjälp av en stencil, akrylfärg och posca-pennor. Strumpan är i själva verket 4 olika stämplar, som jag färglagt, klippt ut och monterat ihop så at det ser ut som om paketet och polkagrisarna är nerstoppade i strumpan. Och slutligen stämplade jag julhälsnngen, klippte ut och monterade på kortet.
 
Alla stämplar och stencilen kommer från Ranger Ink/Dylusions.

Årets första julkort!

Kategori: Stämpling

Japp! Ovanligt tidigt för att vara jag (jag brukar börja när sista datum för att posta med rabattfrimärken passerats) men jämfört med många andra stämplare och scrappare i min omgivning så är det väldigt sent. Men nu är den första omgången kort klar!
 
Jag gör ju oftast korta serier med likadana kort - vanligen 4 - 5 st och max 10 likadana kort - och till den första dammade jag av en gammal skuggstämpel (poppis i stämpelvärlden för sådär 15 år sedan), maskade lite, stämplade och duttade med vit penna för att få ett litet snöfall. Resultatet blev så här:
 
 
Stämplar: Hampon Art Stamps, My Paper World
 
Nästa omgång är på gång, och jag tror jag kan lova att den blir lite färggladare!