"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

ScrapEvent 2009

Kategori: Diverse

Startskottet har gått och planeringen är inne i en riktigt intensiv fas. Jag pratar förståss omEn galet rolig helg med 7 kurser där kursledarna kommer från de ledande leverantörerna på andra sidan Atlanten! Vad sägs om Jen Starr från Prima och Lance Andersson från Rusty Pickle bara för att nämna några.

Andra sponsorer är Basic Grey, Making Memories, Quickutz - och fler är på gång.

En helg du inte kan missa!

Mer info och anmälan hittar du HÄR.

Hoppas vi ses där!

Det trodde ni inte va? - Del 2

Kategori: Stämpling

I ett tidigare inlägg berättade jag om hÄnglar-mamman Maries utmaning till mig, och visade ett kort med en hÄngla-stämpel. Här kommer nu - som "del 2" - ytterligare ett kort med en hÄngla-stämpel. Det är samma design, men annan stämpel och andra papper samt ett något mindre format. Och dessutom har jag fått premiäranvända mina nya "kompisar": en stor cirkelpunch och en mega-stor, rund scalloped-punch.

Resultatet blev ett kort till en ny världsmedborgare (eller snarare hans föräldrar):För övrigt har bloggen blivit styvmoderligt behandlad. Livet går i 180 knyck just nu och det jag hunnit med att skapa vid stämpelbordet kan jag av olika anledningar inte visa här ännu. Men så småningom dyker de upp här, jag lovar!

Låt mig få tända ett ljus

Kategori: "Altrat"

Det finns många anledningar att tända ljus, inte minst den här mörka övergångshelgen mellan oktober och november. Och till det behöver man tändstickor. Men askarna är ju i vanliga fall tämligen trista, så i helgen passade jag på mellan hostanfallen och febertopparna att "altra" några stycken av den minsta sortens askar. Förutom tändsticksaskarna är allt man behöver lite pappersspill, några stämplar, färg och lite klister. Visst är "paletten" liten, men det är en utmaning. Och dessutom går det fort!

Först ett gäng dekorerade med "rester" från Skapa Hobbys senaste månadspaket:Granarna och hjärtana är bitar av borderdies till QK Revolution och "snö" är skrivet med QK Chemistry. Stämplarna är från ett clearstamps-set från Penny Black, och jag har färglagt motiven med pigmentpennor, stompar och förtunningsmedel (det går också fort!).

En liten snutt Maja Design-papper hade jag också kvar från sista DT-paketet från ScrapRoom, och det räckte precis till två askar:Även de här Penny Black-motiven är färglagda med pigmentpennor, stompar och förtunningsmedel. "Jul" är skrivet med QK Chemistry. Granriset är gjort med fern-stansar (liten respektive mellan) och den stora julkulan med hjälp av en cirkelstans och liten fyrkantstans samt en snutt sheer ribbon i guld.

Jag tror att de här (och några till) kan bli bra Julpresenter/gåbortspresenter tillsammans med några ljus i en vacker påse.