"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Änglarna har landat

Kategori: Stämpling

Ja, i alla fall borde dessa sista (?) jul- och nyårskort ha landat hos sina mottagare. Därför laddar jag upp dom nu, och passar på att önska alla och envar ett riktigt gott slut på 2008!Stämpel från Hearts In Touch.
Kortet är vikt "a la Chruss", d v s framsidan av kortet är bigat och vikt tillbaka mot "ryggen" av kortet och sen lilla ängeln på sin gröna matta sticker alltså ut över insidan av kortet.
Hjärtana är från en borderdies till QK Revolution.Stämpel från Hearts In Touch.
Hjärtana är QK, och jag har "goosebumpsat" dom och dragit med Distressdynan Aged Mahogany (guldhjärtat) och Brilliance Galaxy Gold (vita hjärtana) över dom.

God Jul!

Kategori: Diverse

En riktigt God Jul önskar jag dig som läser det här!

Mera julkort

Kategori: Stämpling

... har det blivit de senaste dagarna.

Dels korten till makens jaktlagskompisar - där det inte funkar med sött och puttinuttigt. Tidigare år har jag satsat på olika djur- och naturmotiv, men i år fick det bli en mer "humoristisk" variant:Stämpel från Penny Black

På samma amerikanska lista som vi hade almanacksswappen (se förra inlägget) har vi även en julkorts-RAKlista. Jag har faktiskt hunnit göra och skicka till alla som satt upp sig på listan! Samma motiv på alla men olika bakgrundspapper och färgställningar. Och så mina numera så älskade stoooora punchar!

Stämpeln kommer från Rachelle Anne Miller.