"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Ett dopkort - och en efterlysning!

Kategori: Stämpling

Det ena ger ofta det andra. Det kort som jag gjorde för en avtackning överlämnades först till en person för textning, och den personen "behövde" ett dopkort. Så hon ringde mig som givetvis blev mycket smickrad och inte kunde säga nej. 
Egentligen är jag urdålig på att sälja mina egna kort - både marknadsföringen och vettet att ta betalt tryter - och jag  har så gott som aldrig kort liggandes (har inte riktigt tid eller tålamod  att göra kort "ifallutiatt" ...). Så när någon vill ha ett kort får jag helt enkelt sätta mig ner och göra ett. Som idag:

93354-219

Formatet är lite ovanlig kanske - 10 x 21 cm  - men det var kul som omväxling.

Efterlysning!
Visst är de små bebisskorna söta? Tyvärr har jag inte den stämpeln själv och jag har inte en aning om från vilket företag den kommer. Jag fick ett antal uppstämplade i samband med en motivswapp på gamla rubberstampsnacklistan för flera år sedan.  Och idag använde jag det sista av de motiven.
Om du som läser detta vet varifrån stämpeln kommer så skulle jag bli jätteglad för att få veta det. Och om du dessutom skulle äga stämpeln så skulle jag hemskt gärna vilja byta til mig fler uppstämplade motiv. Hör i så fall av dig till mig, endera i en kommentar här i bloggen eller i ett PM på ScrapRooms forum eller Stämpelsnacksforumet (jag heter gunvor på båda).


Mera fjärilar

Kategori: Stämpling

... blev det ikväll!

93354-218

Vill du veta hur man får till en jämnt stämplad bakgrund kan du kika in i tipsrutan hos Skapa Hobby i morgon ;)

Sol ute, sol inne ...

Kategori: Stämpling

... sol i hjärtat och sol i sinnet!

Det har varit en härligt, solig helg och idag blev det dessutom varmt och gott i solen! Efter att ha varit ute och promenerat med hunden i nästan tre timmar var det bara "vårliga" färger och fjärilar i huvudet. Så när jag i kväll skulle ta mig an ett beställningskort till en avtackning valde stämplarna och färgerna nästan sig själva!

Det är helt ofarligt att visa kortet även om det inte ska överlämnas förrän på tisdag för det är bara jag och överlämnaren som vet om att det finns ;)

93354-217

Stämplar från The Stampsmith och 7 Gypsies.