"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

En fotoutmaning

Kategori: Diverse

... hittade jag i Lisas blogg. "Fri tolkning" skrev hon, och min tolkning blev - i brist på egen julklädd gran hemma - de julkortsvackra granarna jag såg  på julaftonens långpromenad med hunden:Trots att jag använde mig av mobiltelefonens kamera blev fotot riktigt hyfsat. Om jag nu bara kunde lära mig att ta med den "riktiga" kameran lite oftare ...

God fortsättning!

Kategori: "Altrat"

... ja på julen alltså!

Bloggen har vilat åtskilliga månader. "Livet" kom emellan och med alla förändringar så försvann skaparlusten bra länge. Och eftersom bloggen bara handlar om det jag skapar fick även den vara tyst i avvaktan på att skaparlusten skulle återvända.
Men med den annalkande julen uppstod behovet av julkort och en kväll när jag satt och läste i "Altered Arts" kom inspirationen och skaparlusten. En gammal bok fick sätta till åtskilliga sidor, vit färg togs fram och sedan även stämpeldynor, akvarellfärg, "revvan" och lite annat smått och gott. Resultatet blev några serier med liknande julkort som - lite försenade i vissa fall - nu är på väg till sina mottagare (och några kanske hann fram innan julafton).Stämplar (eller snarare delar av stämplar) från Hearts in Touch och Stampendous.

Skapandet fortsätter, och nu har jag börjat med ett minialbum till min farbror som fyller 80 år i januari. Bilderna kommer från de samlingar vi hittade efter pappa - en riktig gulgruva för att göra både kort, collage och album  i vintage-stil.

Så när jag önskar er alla en god fortsättning på julen önskar jag samtidigt mig själv en god fortsättning i skapandet.