"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Publicerad

Kategori: Stämpling

Nu kan jag ladda upp mitt bidrag till det gröna lapptäcket i Ett Trykk (marsnumret).  Jag minns inte riktigt när det kom ut (prenumererar inte längre ) så jag väntade lite extra för att vara på den säkra sidan och inte bryta mot deras enmånadsregel.

93354-96

Stämplarna kommer från Beeswax och Stampers Anonymous.

Livet är ...

Kategori: Stämpling

... en bukett av speciella tillfällen. Ja så står det på textstämpeln jag plockade fram i helgen. Och ett sånt speciellt tillfälle är ju t ex en födelsedag.

I går (måndag) fyllde en av de raraste stämpelkompisar man kan ha år, och i helgen gjorde jag ett kort till henne.  En av fördelarna med att göra sina egna grattiskort är att det kan anpassas till mottagaren, och i det här fallet var inte valet särskilt svårt: råååååsa och grönt och söta PB-igelkottar. Resultatet blev så här:

93354-95

Stämplarna är från Penny Black och Hero Arts.

Några kort ...

Kategori: Stämpling

... har det trots allt blivit i helgen, mellan hundpromenader och trista "måsten".  Två av dom kan jag visa här, men det tredje av de hittills klara korten är på väg till annan ort och jag vill att mottagaren ska se det "på riktigt" innan jag lägger ut det på nätet.

På det första kortet  - ett ganska snabbt kort - har jag använt ytterligare en av de underbara fotostämplarna från RubberStamp Tapestry:
93354-94

Jag har stämplat med Archival Jet Black på vit glossy-kartong och sedan "åldrat" bilden med Distressdynor och en svamp.

Det andra kortet är ett helt annorlunda kort. Jag gjorde det utifrån Rosettes fina  kortskiss på ScrapRooms forum, men tänkte lite utanför ramarna när jag tolkade skissen:
93354-93

Stämplarna kommer från Beeswax Rubberstamps och Snygga Stämplar. Älvan har jag klippt ut och monterat med distanskuddar, och alltihopa är monterat på underbara Bazzill Bling. Fast det syns inte så bra på scanningen ...