"May the ink be with you!"

Mest om stämplar, bläck och papper.

Blog candy!

Kategori: Diverse
Make It Crafty fyller 1 år som företag och firar det med en blog-candy! Missa inte den - den pågår hela juli så det är några dagar kvar!


Semester!

Kategori: Stämpling

Ja från mitt "vanliga" jobb, inte från stämplandet och altrandet. Och eftersom vädret inte har varit det bästa för utomhusaktiviteter har jag passat på att mellan hundpromenaderna göra lite kort. I går kväll blev ett gäng "bra-att-ha-kort" klara. Jag fick lite pappersbitar över från dopkortet och använde dem tillsammans med en liten stämpel och några dekorationer till några kort i mindre format (10 x 10 cm):

Stämpel från Bildmålarna

Jag har börjat på nästa omgång "bra-att-ha-kort", så det kan nog bli fler inlägg framöver.

Ett dopkort

Kategori: Stämpling

Det är inte alldeles "opysslat" även om jag inte uppdaterat bloggen med nya alster. Jag har gjort en del kort som jag inte kan visa upp eftersom dom har skickats eller ska skickas för eventuell publicering till några tidningar.

I går gjorde jag klart ett dopkort till "gummi-barnbarnet" Felix som döps idag i Rimbo kyrka:

Stämpel från Bildmålarna


Det mesta av det som jag använt till kortet köpte jag på mässan i Leksand, så det har inte hunnit samla damm på hyllorna inte. Det syns inte riktigt bra på bilden men jag stämplade motivet två gånger för att kunna få en extra nalle och en extra ballong. Dessa har jag också färglagt och sedan klippt ut och moterat ovanpå sina motsvarigheter på det stora motivet för att få en 3 D-effekt.